80 perces olajos és ízületi masszázs

Forró (testmeleg) olajjal, a zene ritmusával tökéletes összhangban történő, alkaros, váltakozó erősségű söprő mozdulatokkal és speciális kéztechnikával, rituális tánclépésekkel végzett testmasszázs.

A kezelés 1. része a hát megdolgozásával kezdődik.

A hát masszázsa során a söprő olajos alkaros masszázs mellett – amely különleges ringató érzést biztosít – ízületi masszázs is történik azokon a helyeken (derék, váll), ahol ez szükségessé válik.

A hátmasszázs a derék zóna és a csípő masszázsával fejeződik be. (kb. 20 perc)

Kedves Vendégem: a hát MA-URI jelentése a JÖVŐNK, így a hát nagyizmainak “megdolgozása” megfelelő alapot biztosítanak a teljes ellazuláshoz, a MOST csodás pillanatának megéléséhez, hogy minden JELEN-beli gondot hátra hagyj, ellazulj és élvezd a JELEN szépségét.

A rituálé a lábak és a keresztcsont masszázsával folytatódik, mely különleges ringató érzést biztosít. (kb. 20 perc)

A masszázsidő 2. része a frontmasszázzsal folytatódik. (front=mellkas)

A front MA-URI jelentése a MÚLTUNK. A ringató érzés fenntartásával, kellő odafigyeléssel, empátiával és fókusszal kell dolgozni ezen a testrészen. (kb. 15 perc)

A frontmasszázst követően a lábak masszázsa következik, melynek során az alkaros technika mellett különleges térdmasszázs technika is alkalmazásra kerül. (kb. 15 perc)

A kezelés utolsó fázisa egy fantasztikus fejmasszázs, valamint a balansz megteremtése (kb. 10 perc)

A masszázs befejező mozzanata egy rituális lábmosás. (kb. 5 perc)

Kedves Vendégem: maga a masszázsidő 80 perces, viszont a masszázs előkészületei miatt, a masszázsra szánt TELJES idő ennél kicsit több.

A masszázs ELŐTT meg kell beszéljünk néhány dolgot, például, mely testrészed az ami netán fáj (hát, váll, nyak), milyen legyen a masszázs erőssége, stb. 

Talán még fontosabb a masszázs utáni “visszatérés” állapota, a masszázs UTÁN, amennyiben ezt igényled, szívesen megbeszélhetjük a masszázs során átélt élményeket, a masszázs által kiváltott különleges pillanatok JELENTÉSÉT.

Ezekhez a különleges, felemelő és szépséges érzésekhez, valamint a gondolatoknak a megosztásához pedig IDŐT kell adnunk magunknak, így egy-egy alkalom kb. 2 – 2,5 óra, vagy még picit több is lehet.


Köszönöm szépen előre is, ha MEGTISZTELSZ egy beszélgetéssel.