Mi a MA-URI?

A MA-URI masszázs (és bodywork) egy csodálatos rituálé:
MA-URI tánclépésekkel, forró (testmeleg) olajos, alkarral és tenyérrel végzett, különböző erősségű speciális masszázs mozdulatok sorozata, melynek során egy folyamatos energetikai áramlást, ringató érzést (flow) alakítunk ki a páciens körül. Ez a flow biztosítja a páciens teljes testi-lelki-szellemi ellazulását, ezáltal energetikai feltöltődését. A masszázst a masszőr a zenével és a ritmussal összekapcsolódva, mély fókusszal, a szeretetteljes érintés szentségében végzi.

A MA-URI masszázs semmilyen más masszázshoz nem hasonlítható, EGYEDÜLÁLLÓ módon, dinamikus egységbe foglalja  a ZENE, a MOZGÁS, a RITMUS és az ÉRINTÉS ÉLMÉNYÉT!

A masszázs különleges eszköze a stressz oldásának, segít megszabadulni a feszültségtől, a nyugtalanságtól, a komplexusoktól, a depressziótól és a fóbiáktól. A negatív érzelmeket pozitív érzelmekké polarizálja. Megtisztítja a szervezetet a vérkeringés és a nyirokutak felszabadítása által. Hajlékonnyá teszi az izületeket, megszünteti az izomfeszültséget. Szabályozza az anyagcserét, emellett megszüntetheti a csontrendszer és a belső szervek panaszait, beleértve a krónikus betegségeket is. Gyógyító energiája által egyensúlyba hozza a szervezetet, és összehangolja a jobb és a bal agyféltekét. Kiváló hatásáról sok esettanulmány számol be.

Kinek ajánlható?

Bárkinek!
Akiknek stresszel terhesek a napjai, azok számára teljes ellazulást biztosít.
Akiknek a stressz már testi tünetekben nyilvánul meg (hát és vállfájás, gyakori fejfájás, nyakmerevség…stb)
Akiknek nincs lehetőségük mozogni, ezáltal enerváltak, azok számára aktivizálhatóak a belső erőtartalékaik.
Akik élete céltalanné vált, kiüresedtek, kiégtek, azok számára inspriratív energiák szabadíthatóak fel.
Akik csak kíváncsiak, nyitottak az újdonságokra, azok számára MA-URI új lehetőségeket, szépségeket, csodákat nyújthat….
És sorolhatnám…

Talán 1-2 kivétel van: fertőző bőrbetegség, nyílt seb, illetve fertőző betegség, lázas állapot esetén nem alkalmazható.

Miért BODYWORK (testmunka)?

Szeretett Trénerem tanítását idézve: “A masszázs keretein túllépő testmunka hatására a kezelt személy képes egy olyan, rendkívül nyitott és befogadó állapot megélésére, amelyben lehetőség nyílik a testben rejtve őrzött energiablokkok, traumás emlékek felszínre hívására, oldására.”

MA-URI-ban a test-lélek-szellem egysége az EGÉSZ-ség. EGÉSZ-ségről pedig akkor beszélhetünk, ha ezek összhangban, HARMÓNIÁBAN vannak egymással.

Ennek a Polinéz szigetvilágból származó, különleges és mély tudásnak, komplex energetikai rendszernek a középpontjában az öngyógyítás áll. MA-URI-ban nem mi, masszőrök gyógyítjuk a pácienst, hanem megteremtjük Számára a gyógyulás feltételeit a masszázs során.

Különösen alkalmas stressz, nyugtalanság, komplexusok vagy fóbiák kezelésére,  traumák vagy depresszió feldolgozására, gyógyítására. Összehangolja a jobb- és  bal agyféltekét, fejleszti és erősíti a teherbírást, a teljesítőképességet és a kreativitást. A masszírozott személyt életerő tölti fel, aktivizálódik  testi, lelki és szellemi memóriája, öngyógyító képessége.

MINDEN a pácienstől függ! Az Ő bátorságától, elszántságától.
Egy ilyen jellegű masszázs (bodywork) tehát VÁLTOZÁSOKAT is hoz(hat) az életünkbe, fizikai, érzelmi, mentális és akár spirituális téren is.

Cherie Carter-Scott:
“Minden válasz benned rejlik. Az élet kérdéseire magadban lelhetsz feleletet. Nincs más dolgod, mint figyelni és bízni.”