Vendégeim véleménye

Nagyon szépen köszönöm a Vendégeimnek, akik megtiszteltek, nem csak személyes jelenlétükkel, hanem azzal is, hogy megosztják velem a masszázs által kiváltott gondolataikat, az átélt élményeket, a véleményüket. Ezekből íme egy csokor:

 1. “Egy élmény! Egy hihetetlen spirituális élmény, mindegy, hogy én élem át vagy szemlélem a masszázst. Egy maradandó utazás részese leszek. És a masszázs után újra érezni akarom azt a kiegyensúlyozottságot és az összhangot, melyet Évi minden alkalommal megteremt köztem és a saját testem között. Bia (24)
 2. “Ha valódi kényeztetésre és különleges élményre vágyik, mindenképpen próbálja ki a MA-URI masszázst! A honlapon lévő információk alapján Katja és Hemi Fox hihetetlenül egyedi dolgot alkotott meg ezzel a masszázzsal, a polinéz törzsek vándorlását irányító navigátorok titkainak és tudásának felhasználásával. Világszerte csupán néhány százan rendelkeznek ezzel a tudással, mely a finom olajos masszázst egyesíti az egzotikus maori zenével és különleges tánccal, melynek során elringat és elrepít egy csodálatos tengeri utazásra! Hatalmas élmény volt számomra és köszönöm Évinek!” (55, férfi)
 3. “Évi arra kért, hogy ha van hozzá kedvem, akkor írjam meg Neki, mit is éltem át a masszázs során. Teljesen kiürítettem a zakatoló agyamat, ami önmagában már egy csoda részemről, ahogy hozzám ért a forró olajjal. Fantasztikusan finom érzés volt! Bárcsak jó sokáig tartott volna.. No és felismerések… csak úgy jöttek sorban…. Van mit rendbe tennem magamban, és ezt nagyon jó volt kimondani is és megosztani az Évivel is. Megnyugodtam! Köszönöm szépen Évi! Nagyon bátor nő vagy!” (nő)
 4. “Amikor leszálltam a masszázságyról, egyetlen szó nem bírta elhagyni a számat. Csak lebegtem még és mosolyogtam. Nem volt semmi más az eszemben, csak hogy világbéke van, és minden úgy van jól, ahogy van… Köszönöm szépen nagyon nagyooon Gál Évinek ezt a mennyei érzést, ezt a csodás lebegést, mely napokig elkísért.” (nő 30)
 5. “Ilyen szeretetteljes érintésben egy masszázs során még sosem volt részem. Végtelenül köszönöm szépen ezt a hihetetlenül hatalmas szeretet energiát amit kaptam!” (32 éves nő)
 6. “Először csak hitetlenkedtem a masszázs után, hogy ez tényleg velem történt meg? Hogy tényleg utaztam? De így utólag is azt érzem: MA-URI valami olyat tud, amit más masszázs NEM! Imádlak Évi! KÖSZÖNÖM!” (35)
 7. “Felébredtem és mintha újjászülettem volna! Teljesen kisimultam, minden apró kis ráncocskám “eltünt” Az utazáson egy tengerparton feküdtem és azt éreztem, hogy vagy 6-8 kéz csak engem masszíroz. Én pedig csak nevettem és nagyon élveztem… aztán felébredtem… és ennyi… Olyan boldog voltam! Rájöttem, hogy bizony többet kell magammal is foglalkoznom!” (45 éves hölgy)
 8. “Azt kérded, milyen volt? Egy szóval: fantasztikus. Nem egyszerűen “csak” masszírozás, sokkal több ennél. Csodálatos élmény: masszírozás, lazulás, ringatózás egyszerre, szavakba nehezen foglalható.  Csak az tudhatja mi ez, aki kipróbálta már. Számomra a meglepetés a haza felé vezető utam volt, amikor egyszerre éreztem végtelen nyugalmat és békét, valamint felhőtlen örömöt, miközben tele voltam energiával, úgy éreztem bármire képes vagyok. Köszönöm Neked ezt, remélem még sokszor lesz részem benne. – Ági”
 9. “Éberen álmodtam? De EZ nem varázslat? Köszönöm szépen Évi! Nem is értem, miért vártam eddig, hogy kipróbáljam? A vállam és a hátam teljesen felpuhult, HÁLA a csodás és alapos kezeidnek, és már nem fáj! Ez is elképzelhetetlen volt korábban! És az az élmény, amit mindeközben átéltem? Ez nem egyszerűen masszázs… ez sokkal TÖBB annál! Évi, köszönöm, nagyon hálás vagyok Neked!!!!!!!!”
 10. “Nos, én most leírnám Neked, mi kavarog az emberke fejében, amikor leszáll a masszázságyadról. Azonnal megérint MA-URI szelleme, a gyertyák néma lángja, a halvány fények, mit a gyertyafény ad nekünk, szinte érezni melegségét ez már önmagában nagyon jó érzés. Amikor elkezded és köszöntöd a testem, hát az valami szívet melengető érzés, hogy ennyire meg lehet tisztelni egy testet! Nagyon jól esik ez nekem. Nagyon szépen köszönöm! Aztán, ahogy megkezded a masszázst és a lágy zene megérinti testem lelkem, az valami mennyei érzés, még soha nem éreztem ilyet. Évike azok a csodás kis ujjaid, ahogy körülöleli a testem, az nagyon felemelő érzést nyújt nekem. Ez tényleg egy utazás MA-URI-ban. Számomra ez egy nagyon misztikus masszázs. Totális ellazulást, megtisztulást ad, mind a testnek és léleknek egyaránt, ami máshoz egyáltalán nem hasonlítható: meleg olaj, finom masszázs, tenger, napfény, pálmafák … ez utazás és tényleg ott vagyok a napfényes simogató parton! Köszönöm szépen hogy elrepítettél MA-URI-ban! Ajánlani tudom minden embertársamnak! Köszönöm, hogy megismerhettem általad MA-URI-t! Nagyon szeretlek Évike! (Irmuska, 40 éves)”
 11. “Nagyon szépen köszönöm Neked azt a csodát, utazást, fantasztikus élményt amit átéltem a masszás alatt. Te egy TÜNDÉR vagy. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem hittem volna, hogy létezik ilyen varázslat. (KE)”
 12. “Szeretnék valami olyat leírni, ami kifejezné azt, amit átéltem a masszázs alatt, de nem megy. NEM TUDOM szavakba önteni még azt a csodás valamit, aminek részese voltam. Most egyszerűen csak annyit bírok mondani, hogy végtelenül hálás vagyok és nagyon szépen köszönöm Évi! (E 41)”
 13. “Szokták mondani, véletlenek nincsenek! Ennek a masszázsnak a neve sem véletlenül tűnt fel a szemem előtt, amikor Hajdúszoboszlón jártunk és rákerestem arra: masszázs Hajdúszoboszló. Eddig is gyakran jártunk már ott, szeretjük a várost, a gyógyvizet, de amit az Évi adott nekünk ilyen csodás varázslat masszázs formájában, az szavakba is nehezen foglalható! Tényleg hihetetlenül szép az a szeretetteljes érintés, az illatok, az az édes kis varázsszoba, a zenék, a színek, a mozdulatok és minden… Egy biztos és eldöntetett: Ha bármikor megyünk oda Szoboszlóra, Évi masszázsát sosem fogjuk kihagyni! Köszönjük szépen Évi, mind a masszázst, mind a kedvességed, mind azt a mély beszélgetést és mindazt a lelki és szellemi feltöltődést, amit tőled kaptunk! (házaspár a Dunántúlról)”
 14. “Egyedi, különleges élményben volt részem!
  Teljesen ki tudtam kapcsolódni és átadni magam az ellazulás érzésének.
  Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kiszakadni a hétköznapok taposómalmából!
  A MA-URI segítségével a relaxáció és feltöltődés új szintjét ismertem meg!
  Köszönöm Évinek ezt az utazást!“ (Károly, 30 éves)
 15. “Kedves Évike! Ha csak visszagondolok erre az ajándékul kapott masszázsra, még mindig meghatódom, és hatalmas szeretet és boldogság járja át a lelkemet! Légy áldott Évike és kívánom mindenkinek, élje át ezt a különleges élményt, amelyet én magam is átéltem, és amint csak tudok, ismét átélek mert ebben már teljesen bizonyos vagyok! Ismerje meg sok ember Évikét, milyen odaadással, lelkesedéssel, szeretettel és kitartással dolgozik! Bizony mondom, férfiakat megszégyenítő erőről tett tanúbizonyosságot előttem, amikor az én betonkemény vállamat átdolgozta! Most is csudálkozom, hogy van benne ennyi erő?” Lekötelezettje és nagy tisztelője, S, 57 éves férfi
 16. “Sosem gondoltam volna hogy én, a hitetlen, fogom a tollamat és írok egy masszázsról! De az Évike megkért és bár nem volt ez kötelező, de olyan csodában volt nekem részem kérem szépen, hogy már csak a tisztelet is megszólalt énbennem. Hogy mit éltem át? Lebegtem, aludtam, sirályokat hallottam és tenger zúgást, és sütött a nap, és tényleg nagyon érdekes képek ugrottak be a masszázs alatt. Én nem tudom mi volt ez, de mindenképpen megyek máskor is egy ilyen nagyon kellemes masszázsra. A szomszédasszony mesélt Évikéről, így aztán mivel szeretem a masszázst, hát gondoltam kipróbálom. Most is azt mondom, nagyon szerencsés ember vagyok! Köszönöm szépen Évike!” (férfi 64 éves)
 17. “Másképp tekintek a testemre és a nőiességemre, mint ezelőtt. De még van min dolgoznom. Köszönöm, hogy elindítottál ezen az úton. Alig várom a következő alkalmat. :)” (Erzsébet)
 18. “Egyszerűen nem tudom szavakba önteni azt a hihetetlen élményt, utazást, bensőséges együttlétet önmagammal, és ennyi Évike MOST … Namaste!” (NŐ)
 19. “EZT KI KELL PRÓBÁLNI! én eddig is szerettem masszázsra járni, de ezen MA-URI masszázs után tudom azt mondani, hogy ITT kezdődik A masszázs!” (férfi, 34)
 20. “Évi csodálatos MA-URI masszázs tudással rendelkezik. Szavakkal nem tudom leírni, neked is ki kell próbálnod és igazat fogsz adni nekem. Szellemileg és testileg is egy nagyon felemelő érzés az, amit kapok Évitől. Ezt az élményt egy más jellegű masszázs nem tudja nyújtani. Köszönöm neked ezt a csodálatos élményt. Tisztelettel: Péter’57”
 21. “Sosem gondoltam volna, hogy én a hitetlen, egyszer véleményt fogok írni egy masszázsról 🙂 A “mentségem” annyi, hogy a MA-URI masszázs sokkal sokkal több, mint egy bármilyen más masszázs. Ezek a néha gyengéd, néha erős, egyszer simító máskor gyúró mozdulatok kavalkádja, no és a forró olaj, a meghitt környezet, a nyugalom, az a szinte megkomponált, a csodálatos zenével összhangban levő mozdulatok, mindezek olyan érzetet keltettek bennem, mintha tényleg elrepültem volna a Föld túlsó felére! Azt éreztem, hogy soha életemben nem tudtam még úgy lelazulni, mint akkor és ott. És hogy ezt mindenkinek ki kell próbálni! Hálás vagyok ezért a hihetetlen élményért az Évinek. Nagyon sok sikert kívánok Neked kedves Évi. Köszönettel: férfi, 48″